ThetaMed meditacija in sproščanje z zdravilno glasbo

theta-med-meditacija-8-12-2022

Ponovno vabljeni, da se podružimo v ThetaMed meditaciji in sproščanju z zdravilno glasbo v četrtek, 8. 12. 2022 v prostorih Športno- kulturnega društva Orfej v Sinji gorici.

Tokratna tema so odnosi. Naš namen je preko ThetaMed meditacije osvetliti in razrešiti energije ljubosumja, zamer, odvisnosti od odnosov, podrejanja, nadrejanja, spuščanja sramu…

Skupaj bomo peli in se veselili, hkrati pa se osvobajali izzivov, težkih čustev in prepričanj, ki nas omejujejo, da sebe, svojih teles in drugih še ne moremo v polnosti sprejeti.

  • Z učinkovito tehniko tummo dihanja, bomo sprva umirjali um in sprostili telo. Tehnika oksigenira telo in omogoča sproščanje dmt, znižuje raven kortizola ter povzroča sproščanje hormona dopamin in oksitocin. To je prava antistres tehnika. Za mir.
  • Preko Enotnega polja zavesti bomo stopili v stik s Sabo in našo resnično naravo in čistili vzorce, prepričanja in delovanja, katera smo potrjevali tisočletja, da smo se tukaj, zdaj znašli v navzkrižju sami s sabo in porušenih medosebnih odnosih v družbi.
  • K zdravljenju bomo povabili naše prednike in jih prosili za pomoč pri osvobajanu in odklepanju naše DNK. Sram in krivda sta dve nizkovibracijski čustvi, ki sta pripomogli zaklepanju genetike in staranju telesa, potlačitvi tega, kar v resnici smo- svobodne duše željne radostnega ustvarjanja in svobode.
  • Z nami bo Inka Pachi- Panchito, Perujčan iz plemena Inkov, ki že dve desetletji živi v naši deželi, ustvarja in predaja modrosti svojega ljudstva.

S svojimi obrednimi glasbili nas bo spremljal med meditacijo.

Skupaj vam bova zapela in zaigrala, zato dobrodošli, da prinesete svoja obredna glasbila, če jih imate in se prepustite zdravilnim zvokom in melodijam.

Predstavil nam bo tudi svoje umetnine in glasbila, ki jih sam izdeluje in katera bodo tudi na voljo za vse tiste, ki jih pokliče in želijo obogatiti svoj svet s pristno indijansko kulturo.

  • Svoja slikarska dela in tiskovine bo razstavil tudi mlad nadarjen slovenski umetnik Klemen Orešnik.

Prostor našega druženja je poln naravne domačnosti, obdan s kamnom in lesom, grela nas bo topla peč na drva.

S seboj imejte podlogo za sedenje, da vam bo udobno.

Dobrodošli da prinesete kakšen prigrizek ali kar radi jeste, kar bomo združili na skupno mizo in podelili svoje dobrote.

Možna uporaba medicin Rape in Sananga – prispevek za kompenzacijo uporabe medicin je 5 €.

Vabljeni vsi, ki ste si kdaj želeli prisostvovati na ThetaMed seansah ali meditacijah in vsi tisti, ki radi pojete, igrate na glasbila in so vam všeč duhovne pesmi, mantre in pesmi Amazonije.

Sploh vabljeni vsi, ki si preprosto želite druženja na tak način s podobno mislečimi.

Na naši prejšnji delavnici smo se takole podružili v skupnem veselju in ustvarjanju.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=581981933726883&id=100057452439317