Cvetne esence

Za čustveno in mentalno podporo, ki vpliva na spremembo v nas. Seveda je potrebno hkratno ozaveščanje namena, ki ga nosi samostojna esenca ali mešanica ustvarjena posebej za nas. Za podporo vašemu trenutnemu stanju cvetne esence delujejo na čustva in podzavest. Z močjo vibracije esenc, se potlačitve in blokade začnejo čistiti. Tako lažje najdemo odgovore in pot za naprej…

cvetne-esence

Kaj so cvetne esence?

Cvetne esence so mešanica vibracije rastlin in sončne energije. So pomoč našim čustvom, da se ta harmonizirajo, hkrati pa vplivajo na mentalne in energetske vzorce. Vsak od nas je unikat, zato se na pripravke lahko različno odzivamo.

VSEBUJEJO ALKOHOL! Ta deluje kot konzervans in ohranja informacijo, jo zaklene vase. Zaradi samega okusa alkohola jo lahko nakapate v kozarec vode in nato spijete, da ni neželenega priokusa.

Nima stranskih učinkov in jo lahko varno uporabljajo otroci, nosečnice in živali.

NE NADOMEŠČAJO strokovnega zdravljenja in niso nadomestilo za osebe, ki potrebujejo strokovno zdravniško ali psihiatrično pomoč.

Ob uporabi esenc naročnik prevzame popolno odgovornost za svojo odločitev in svoje življenje.

Esence shranjujte v hladnem in temnem prostoru stran od elektronskih naprav, posebno tistih z večjo močjo sevanja.

 • Dediščina najizvornejših rastlin na planetu nam s svojimi prodornimi energijami namena odstira nas same.
 • S pomočjo čudovitih kart, s katerimi si podzavestno sami izberete svojo mešanico esenc, nas prav zadenejo v srce z Resnico. In Budijo.
slove-essence

Za dodatno podporo je v vseh esencah večinski del tahionizirane vode.

Kaj so tahioni in tahionska energija?

Tahioni so vrsta podatomskih delcev, ki potujejo s hitrostjo, večjo od svetlobe.

Prvič jih je predstavil fizik Arnold Sommerfeld leta 1968, ime pa jim je dal Gerald Feinberg izhajajoč iz grške besede tachus, kar pomeni hiter. Postopek tahionizacije je že pred letom 1990 iznašel in razvil prof.dr David Wagner iz univerze UISCA (University of Integrated Sciences California) v Kaliforniji (ZDA).

Tahioni imajo nenavadno lastnost, da ko jim energija pojema, pridobivajo hitrost in obratno – ko jim dodajamo energijo, se njihova hitrost manjša.

Tahioni so, podobno kot fotoni v območju svetlobne hitrosti delci, ki jih lahko hkrati opišemo kot valovanje ali kot delce. Poglavitna lastnost teh delcev, oziroma valovanja je, da se gibljejo s hitrostjo, ki je precej večja od svetlobe.

Tahionska energija ojača energetsko polje, ki je direktno povezano s fizičnim telesom in sicer okrepi sestavo celic. Energija je bila potrjena leta 1966 (Dr. Gerald Feinberg).

Tahioni na Zemljo prihajajo iz medzvezdnega prostora z visokoenergijskimi kozmičnimi žarki.

Gaia esence

GLICINIJA

Prebuja notranjo moč, ne glede na to, kaj se zunaj nas dogaja, sočutje, milino in povezanost z najvišjim v nas.

 • Milost božja
 • Izničuje vplive pretekle karme, briše in raztaplja vplive in spomine na travmatične dogodke.
 • Je mir, nežnost, a hkrati globoka modrost.
 • Tudi za tiste, ki žalujejo, prebolevajo izgube.
 • Dopuščanje, sprejemanje, toplina, odpuščanje
 • Kjerkoli se nahaja, najde oporo in se razcveti.
 • Zdravi travme povezane z zlorabami, predvsem žensk in ženske vrača iz moške v žensko energijo.

AKACIJA

AKACIJA – VARUH MODROSTI

Simbolizira spokojnost in modrost. Še ena v vrsti tistih, ki pomagajo pri žalovanju, izgubah, šokih in stresu zunanjega sveta, ter ločuje našo energijo od energije drugih ljudi. Ker ima tudi trne simbolizira vzdržljivost in kljub svoji mehkobi in navidezni krhkosti tudi zaščito.

Pod akacijo so vladarji starega Egipta počivali in se umaknili v njeno senco, da bi prišli do svojega miru in modrih odločitev, s katerimi so vodili svoje ljudstvo.

Čebele jo imajo izredno rade in akacijev med je eden najbolj blagih po okusu. Esenca v nas vnaša:

 • mir,
 • blagost,
 • milost,
 • ponižnost do veličine življenja
 • osrediščenost v svoje bistvo,
 • sočutje v odnosu predvsem do drugih
 • Uklanja prezir in brezbrižnost. 
 • Hvaležnost za vse, kar nam je dano Že njen vonj in pogled na čebele, ki jo obletavajo, nas odnaša nazaj v otroško nedolžnost.

Za ljudi na vodstvenih položajih in tistim, ki delajo s skupina ljudmi, da njihov ego ne bi škodoval drugim, torej prinaša modrost in s tem razcvet, ter uklanja morebitno krutost in vzvišenost. Pomaga pri tiste vrste strahovih in tesnobah, da bi naredili kaj narobe in strah pred posledicami teh dejanj, torej tudi raztaplja in razblinja posledice škodljivih vplivov nas samih in vplivov drugih, torej posledice karme.

sLOVEssence

slovessence
Opis in uporaba

Tako kot vaše telo potrebuje vitamine in minerale tudi vaša čustva potrebujejo cvetne esence. Namenjene so harmoniziranju vaših čustvenih stanj in energije.

Kratek opis vseh 13 cvetnih esenc sLOVEssence:

MAK za družinske zgodbe. Povezava korenska čakra-srce. Sidranje Višjega jaza kozi srčni prostor na Zemljo. Ko v primarni družini bolečina zapre srce, se Višji jaz ne more polno utelesiti. Prizemljitev, ozemljitev – zdravljenje z Zemljo, telesnost, užitkarstvo.

GRANATNO JABOLKO ponudi razumevanje čustev in čustvenih potreb ter pomaga najti način, da ženska lahko pluje na valovih svojih čustev. Eksplozija energije, ki vzpodbuja vitalnost in predvsem sočnost v telesu. Vsi prehodi in cikli v ženskem življenju.

NOKOTA za povezanost s fizičnim telesom, boljšo samopodobo, urejanje prehranjevalnih vzorcev, čustvena podpora pri hujšanju.

NARCISA ponuja pot naprej, da pustite za seboj staro in greste naprej. Pomaga, da se prenehate ubadati s starimi zadevami. V mislih potem lahko nastane tisti mir, ki omogoči, da se ozrete naprej. Je kot ključ, ki odklene pravo ključavnico v prihodnost.

KAMILICA prinaša veselje in srečo kot protistrup za stres in skrbi. Ko vam gre vse in vsi na živce. Pomanjkanje sonca v življenju. Pomiri misli in skrbi, da lahko mirno zaspite. Obilje.

ZVONČEK za zdravljenje notranjega otroka, globoke srčne bolečine, prinaša upanje, zaupanje in moč, da presežete svojo preteklost in se odprete novi »pomladi«. Zdravljenje srca na najglobljih nivojih. Harmonija moške in ženske energije.

LIPA za srčno komunikacijo, preseganje notranjih in zunanjih razdvojenosti. Osvobajanje srca, srčne čakre in bolečin, ki so nastale v časovni liniji prednikov. Odpre vas modrosti, ki vas vodi pri novih načinih komunikacije in odločanja. Odlična esenca za zdravljenje odnosa z materjo ter odnosov med materami in hčerami.

BELA VRTNICA za iskrenost do sebe in v odnosih, izboljšanje partnerskega odnosa, čiščenje srčne čakre in jasnost vizije glede odnosov.

BORAGA za pogum slediti srcu, moč za soočenje z izzivi, nadaljevati z notranjo močjo in dvignjeno glavo, predvsem pa z bolj lahkotnim ter igrivim pristopom. Samokritičnost ter nenehno kritiziranje drugih, ker nič ni dovolj dobro.

ZVONČNICA prinaša v vase življenje lahkotnost in osrediščenost. Podpre vas, da se postavite v svoj center in prevzamete odgovornost za svoje življenje v svoje roke.

ROŽNATI SLAK za povezanost z Višjim jazom, odpiranje navzgor, čutiti ljbuezen višjega jaza, spodbuja intuicijo in intuitivne uvide.

GORSKI GLAVINEC omogoči povezanost s Stvarstvom, zavestjo Enosti in vsemi Zemeljskimi elementi. Pomaga vzpostaviti prvinsko povezavo z vsem okoli vas, skozi odpiranje vseh čutov ter okrepljene senzacije. Ko se odprete zavesti Enosti, ki jo mnogi poimenujejo Kristusova zavest, vas napolni globok mir. Izboljša spanje.