Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji za uporabnike storitev, ki so navedene na spletni strani WWW.GAIAGALACTICA.COM

POGOJI POSLOVANJA

Vse navedene cene posameznih storitev so navedene v Evrih (EUR) ter so brez DDV-ja, saj nismo DDV zavezanec. Cene veljajo od 1. 3. 2022 do preklica.

V kolikor storitev zajema več zaporednih srečanj, se poravna število vseh, ki so določeni kot ena enota. V primeru odpovedi s strani uporabnika, ko je le ta storitev že plačal, denarja ne vračamo. V primeru odpovedi s strani izvajalca, se znesek plačane in nekoriščene storitve bodisi vrne, ali pa nadomesti v drugih dogovorjenih terminih, ki uporabnikom ustrezajo.

V primeru, če se je uporabnik dogovoril za termin individualne storitve, ima pravico do naknadne odpovedi brez obveznosti, če je termin odpovedal najmanj 72 ur (tri dni) pred dogovorjenim terminom. Zamujeno srečanje, oz. prestavljeno v zadnjih 72 urah, je plačljivo in obdržimo 30% cene storitev.

Račun za opravljeno storitev je uporabniku posredovan bodisi osebno, bodisi po elektronski pošti, v roku 14 dni po opravljeni storitvi.

Poslujemo v okviru Društva za raziskovanje in ohranjanje naravnega načina življenja in alternativnih ved Galaktična Zemlja – Gaia Galactica, D.Š. 91920388, TRR: SI56 6100 0002 6977 405

Uporabnikom smo dosegljivi na telefon (040 221 496) ali preko elektronske pošte (info@gaiagalactica.com) od ponedeljka do petka med 9.00 in 18.00.

POGOJI NAROČILA IN ODPOVEDI REZERVIRANEGA TERMINA

Termin se lahko rezervira s plačilom avansnega računa (predračuna). Rezervacijo termina lahko brez obveznosti odpoveste tri dni (72 ur) pred izvedbo le-tega. V kolikor na termin ne pridete, nanj pozabite ali pa ga odpoveste, manj kot tri dni (72 ur) pred izvedbo obdržimo 30% cene storitev, ostalo pa se vam vračuna in šteje pri naslednjem obisku.

Za ostale ekstremne situacije, kot so izgube, nesreče in zdravstvene omejitve ali če zbolite, smo sočutni in prilagodljivi.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj spletne stran GAIAGALACTICA.COM se zavezuje, da bo spoštoval določbe Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Osebni podatki pridobljeni od uporabnikov storitev na spletni strani GAIAGALACTICA.COM so varovani in brez njihovega pisnega soglasja ne bodo posredovani tretjim osebam.

Upravitelj spletne strani GAIAGALACTICA.COM si pridržuje pravico do vzpostavitev poslovnega kontakta za reševanje morebitnih nejasnosti pri preverjanju podatkov oziroma za reševanje morebitnih nesoglasij.

PREVZEM ODGOVORNOSTI UPORABNIKA

Uporabnik pred naročilom storitve potrjuje seznanjenost, da vse oblike svetovanj in terapij, ki jih nudi Društvo za raziskovanje in ohranjanje naravnega načina življenja in alternativnih ved Galaktična Zemlja – Gaia Galactica, ne spadajo pod uradno priznane oblike zdravstvene oz. terapevtske pomoči. Gre za oblike, ki lahko zgolj dopolnjujejo uradni terapevtski pristop oz. zdravljenje. Za omenjene storitve, ki spadajo pod oblike komplementarne medicine v popolnosti prevzema odgovornost.

INFORMACIJE

Za morebitne dodatne informacije smo vam ves čas na voljo na info@gaiagalactica.com, kjer vam bomo z veseljem pomagali in odgovorili na zastavljena vprašanja, predloge in želje.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

GAIAGALACTICA.COM, ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

KONČNA DOLOČILA

Uporabnik pred naročilom storitve potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani GAIAGALACTICA.COM in da se z njimi strinja.

Glede morebitnih sporov se obe strani zavzemata za sporazumno reševanje sporov. Kolikor medsebojnega sporazuma ni moč doseči, je pristojno ustrezno sodišče.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodne najave.

Društvo za raziskovanje in ohranjanje naravnega načina življenja in alternativnih ved Galaktična Zemlja – Gaia Galactica

Zastopnica in predsednica društva Lea Kunstelj