Meditativno glasbeno druženje Gaia Inka

gaia-inka-22-10-2022

V soboto 22. 10. 2022 ob 18.00 uri prijazno vabljeni na meditativno- glasbeno druženje, tokrat v Ljubljani, v prostorih In Harmony- energija življenja, kjer se bomo družili, peli in veselili, hkrati pa se osvobajali izzivov, težkih čustev in prepričanj, ki nas še omejujejo.

  • Z učinkovito tehniko tummo dihanja, bomo sprva umirjali um in sprostili telo, kar bo predpriprava za nadaljnje delo.
  • Preko Enotnega polja zavesti bomo stopili v stik s predniki, ki nam bodo prenesli pomembna sporočila o naši poti življenja in čistili vzorce, prepričanja in delovanja, katera smo prenesli genetsko in kot dušno izbiro za to življenje in za katera vemo, da jih je treba preseči, da bi dosegli notranji mir in konkretne spremembe delovanja, mišljenja in čustvovanja.
  • Srečali se bomo z našo dušo, s katero se pogovorimo o poti našega poslanstva, česa si želi in kaj je za nas pomembno, da spremenimo ali sprejmemo zase.
  • V sedanjem času še bolj prihaja v ospredje, da se moramo postaviti zase in se opolnomočiti, glasno povedati svojo resnico pa četudi doživljamo zavrnitve.
  • Svoj glas bomo zato odpirali peko petja manter in obrednih šamanskih in duhovnih pesmi.
  • Pridružil se nam bo prav poseben gost, Inka Pachi- Panchito, currandero- šaman iz Peruja, ki živi, ustvarja in poučuje svoja bogata znanja v naši deželi, nam bo razkril del srca s svojo glasbo.
  • Skupaj bomo peli šamanske in duhovne pesmi ter se veselili življenja. Pravi manjši koncert bo.

Dogodek je namenjen druženju, petju, osvobajanju in sproščanju.

S seboj imejte podlogo za sedenje, da vam bo udobno.

Dobrodošli da prinesete kakšen prigrizek ali kar radi jeste, kar bomo združili na skupno mizo in podelili svoje dobrote.

Kdor že ima svoje obredno glasbilo, vabljen, da ga vzame s seboj in skupaj za-jam-amo.

Možna uporaba medicin Rape in Sananga – prispevek za kompenzacijo uporabe medicin je 5€.

Vabljeni vsi, ki ste si kdaj želeli prisostvovati na ThetaMed seansah ali meditacijah in vsi tisti, ki radi pojete, igrate na glasbila in so vam všeč duhovne pesmi in pesmi Amazonije.

Sploh vabljeni vsi, ki si preprosto želite druženja na tak način s podobno mislečimi.

Za okus, kako bo pa si lahko ogledate še objavo…
https://www.facebook.com/1024626442/videos/636298984516756/

Dogodek bazira na vaših dobrovoljnih prostovoljnih prispevkih.